Vrste pokrovitelja

Objavljeno: 3.8.2014..

Platinasti pokrovitelj

Postanite platinasti pokrovitelj za iznos od 20.000 Kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, dva kumčeta (davanje imena dvjema životinjama koje će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i pet (5) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom, platinastu zahvalnicu - priznanicu i na svim ključnim mjestima objaviti će se i upisati ime pokrovitelja.

Zlatni pokrovitelj

Postanite zlatni pokrovitelj za iznos od 10.000 Kn.  Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, jedno kumče (odabir imena životinji koja će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i dva (2) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom - kupka od sirutke, zlatna zahvalnica - priznanica.

Srebrni pokrovitelj

Postanite srebrni pokrovitelj za iznos od 5.000 kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere i srebrnu priznanica -zahvalnicu.

 

Brončani pokrovitelj

Postanite brončani pokrovitelj za 1.000 Kn. Dobijate 10 sati mjesečno  praćenja životinja online putem web-kamere i brončanu priznanicu -zahvalnicu.  

 

Svi će pokrovitelji biti evidentirani i informirani o događanjima u Ambient parku i imati će besplatne ulaznice za sva naredna događanja !

Napomena: priznanicu je moguće prikazati kao troškove i odbiti od poreza na dobit.