NAŠI PRIRODNI PROIZVODI I PONUDA

Sve naše usluge i vrhunske domaće proizvode nudimo na jednom mjestu. To je doživljaj za sva vaša osjetila. Recite da zdravoj hrani !

 

Upoznajte naše vrhunske proizvode

Naše proizvode možete pronaći na policama vodećih trgovačkih centara (Interspar) i vodećih lanaca trgovina zdrave hrane (bio&bio). Potražnja za našim proizvodima stalno raste i sve što proizvedemo uspjevamo i plasirati na tržište. Izdvajamo bogat asortiman kozjih sirnih proizvoda uključujući svježe, polu-tvrde i tvrde sireve, mlijeko, sirutku ,kefire ,jogurte, ekološke poklon-pakete, likere, medne proizvode i suhomesnate proizvode. 

Prednosti kozjeg mlijeka i sira

Brojne su prednosti kozjeg mlijeka i sira. Osim što su lako probaviljivi, bogati su kalcijem i željezom. Vrlo su djelotvorni u suzbijanju alergija i osnažuju imunološki sustav. Obnavljaju plućne stanice i umanjuju rizik od pojave karcinoma pluća. Kozji sir preporuča se i dijabetičarima kao i oboljelima od leukemije, a kozji putar sastavni je dio većine kozmetičkih krema namjenjenih ublažavanju reumatskih problema. Saznajte sve o kozjem mlijeku. 

Bogata gastronomska ponuda

U našem edukacijsko-degustacijskom centru zdrave hrane, uz obilazak imanja nudimo i degustaciju domaćih, organskih proizvedenih proizvoda koji sadrže samo one sastojke koje možete neposredno i vidjeti na imanju. Kušajte paletu kozjih sireva (svježi, mladi, s tartufima, orasima), masline punjenje kozjim sirom, jogurte, kefire, kobasice od divljači, šunku od jelena, buđolu od magarca, domaći kruh od kozje sirutke.

Posjetite imanje, prespavajte i odmorite se, upoznajte prirodu

Od sada vam nudimo i smještajne kapacitete i lijepo uređene sobe u rustikalnom stilu pa možete svoju posjetu Ambient Parku produžiti koliko god želite i udahnuti svježi jutarnji zrak.Organiziramo i nudimo edukacijski obilazak imanja "Ambient parka" uz stručnog vodiča koji se prostire na preko 80.000 kvadratnih metara. Upoznajte našu farmu koza, divljih vijetnamskih svinja, zečeva, biserki, prekrasnih paunova i pijetlova kupuna. Hranite jelene lopatare, srne i magarce, pogledajte farmu zečeva. Upoznajte i doživite preko 400 životinja. Posjetite našu mljekaru i siranu te saznajte kako nastaju naši domaći proizvodi. 

Vrste pokrovitelja

Objavljeno: 3.8.2014..

Platinasti pokrovitelj

Postanite platinasti pokrovitelj za iznos od 20.000 Kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, dva kumčeta (davanje imena dvjema životinjama koje će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i pet (5) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom, platinastu zahvalnicu - priznanicu i na svim ključnim mjestima objaviti će se i upisati ime pokrovitelja.

Zlatni pokrovitelj

Postanite zlatni pokrovitelj za iznos od 10.000 Kn.  Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, jedno kumče (odabir imena životinji koja će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i dva (2) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom - kupka od sirutke, zlatna zahvalnica - priznanica.

Srebrni pokrovitelj

Postanite srebrni pokrovitelj za iznos od 5.000 kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere i srebrnu priznanica -zahvalnicu.

 

Brončani pokrovitelj

Postanite brončani pokrovitelj za 1.000 Kn. Dobijate 10 sati mjesečno  praćenja životinja online putem web-kamere i brončanu priznanicu -zahvalnicu.  

 

Svi će pokrovitelji biti evidentirani i informirani o događanjima u Ambient parku i imati će besplatne ulaznice za sva naredna događanja !

Napomena: priznanicu je moguće prikazati kao troškove i odbiti od poreza na dobit. 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    

PORUKE OSNIVAČA I VLASNIKA AMBIENT PARKA !

Pozivamo vas da nas posjetite i da iskusite što vam Ambient park može ponuditi.
Pronađite ovdje svoj povratak prirodi i podržite naše projekte.

 

 

PODRŽITE NAŠE PROJEKTE!

Imam u planu niz projekata koji će se ostvariti ukoliko društvo, pojedinci, institucije i škole podrže naš aktualni projekt "Recite da zdravoj hrani". Tako nam omogućujete širenje i kretanje prema ciljevima:

1. Jezero, mlin i otok na jezeru
2. Muzej sira i narodnih nošnji hrvatske i švicarske
3. Kuću meda
4. Trgovinu delikatesa na kućnom pragu
5. Šetnicu zahvalnost hrvatskim sportskim velikanima

 

Alex Grgić, Upravitelj (CEO)

 

POSTANITE NAŠ POKROVITELJ!

Donirajte hranu za životinje (kukuruz, zob, ječam, žitarice, sijeno), izgradite novu nastrešnicu za sijeno, ili nas financijski podržite donacijom. Malo lane ili magarče mogu postati vaše četveronožno kumče, možete mu dati ime i usvojiti ga. Na našoj farmi uvijek ima prinova. Nedavno nam se magarica opulila a i dvije košute su dobile mlade ! Podržite životinje i osigurajte rast ove životom ispunjene oaze mira i zdravlja nadomak Zagreba. Želimo vam omogućiti da i kada niste tu, putem interneta i web-kamera pratite život i razvoj životinja čiji ste pokrovitelj.

Saznajte više ...

 

Suzana Grgić, Voditeljica proizvodnje

 

DONACIJSKI RAČUN

Ambient park d.o.o.
Budenec, Dominićev odvojak 6
HR-10 360 SESVETE

Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8123600001500343405
SWIFT BIC: ZABAHR2X

Donacijski račun otvoren po zakonu o obveznim odnosima i pravilniku o donacijama Narodne novine broj 35/2005, članak 479, a račun služi samo u svhe djelatnosti ZOO vrta za dobrobit životinja na Ambient park-u.

O nama

Ambient Park je jedinstveni edukacijsko-degustacijski centar i kompleks smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu, koji se prostire na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

 Deutsch

Hier können Sie eine Broschüre über uns auf Deutsch downloaden (PDF).

Kontakti

Mobitel: ++385 91 5709333
Mobitel: ++385 91 4709333
Proizvodanj tel/fax: ++385 1 2046622
Knjigovodstvo Sina-Trade: ++385 1 2046986
E-mail: info@ambientpark.hr
Knjigovodstvo: sina.trade@zg.t-com.hr

Tvrtka

Registrirane djelatnosti:
poljoprivreda, trgovina, usluge i rekreacija
OIB: 11629135546
MB:01656813
Mljekara i sirana
Odobreni objekt HR-2863-EU

Adresa

logo
Ambient Park d.o.o.
Dominićev odvojak 6, Budenec
10360 Sesvete
Hrvatska

Predbilježite se


Pokrovitelji

Mesnica DonVito