Dragi prijatelji životinja! 
Dragi prijatelji zdrave hrane!

>> Preuzmite ovu poruku i proslijedite je dalje

Obraćamo Vam se ovim putem sa molbom da odvojite par minuta vremena, pažljivo pročitate  mail, obavezno odgovorite komentarom, savjetom te mogućom podrškom i donacijom. 
Ambient park je tvrtka koja se bavi proizvodnjom, preradom i prodajom, poljoprivrednih proizvoda, a prvenstveno proizvoda od  kozjeg mlijeka i mesa.

Ambient park je edukacijsko degustacijski centar zdrave hrane i življenja
Kao takvi, prvi smo  inovativni pilot projekt na ovim prostorima a i šire.

Slogan „Recite DA zdravoj hrani“, već sam po sebi govori o cilju i našoj djelatnosti.

Na imanju, kojeg smo vlasnici, posjedujemo mljekaru-siranu ODOBRENI OBJEKAT HR2863EU, gdje proizvodimo i prerađujemo kozje mlijeko u dvadesetak proizvoda: sirevi, skuta, jogurt, kefir, sirutka,..Robna marka  Gabriel je više od 100 puta odlikovan za kvalitetu.

Imanjem koje se prostire na 80 000m2, slobodno se kreće 50 jelena lopatara, 50 divljih vijetnamskih svinja, 15 magaraca... Za 100 koza smo sagradili farmu. S tim prekrasnim životinjama u harmoniji žive još poni konji, zečevi, prepelice, biserke, paunovi, par vrsta koka.

Cilj nam je već u proljeće 2015. primati grupe školske djece, turiste, firme na teambilding,..
Time bi educirali posjetitetelje o našem projektu, ekološkom uzgoju zdrave hrane i životinja, te ekološkom načinu prerade zdrave hrane.

Posjetitelji bi mogli degustirati i kupovati sve naše proizvode direktno na imanju, što bi nam omogućilo ekonomičnu materijalnu održivost projekta.
Živjeli smo i radili 25 godina u Švicarskoj gdje smo uvidjeli i spoznali vrijednost zemlje, poljoprivrede, zdravog rada. Sa troje malodobne djece smo se 2012 vratili u Hrvatsku.
Želimo prenijeti znanje, iskustvo i u Hrvatskoj probuditi svijest djece, građana, posjetitelja koliko je važna zdrava prehrana u svakodnevnom životu.

U Hrvatskoj smo žrtva političkog nemara te lihvarstva banaka, koji uopće nemaju sluha za ovakve projekte.
Ovu godinu nas je pogodila još i elementarna nepogoda sa kišom i poplavama.

Nismo bili u mogućnosti zbrinuti žitarice, sijeno i slamu za naše životinje pa sa zebnjom i neizvjesnošću čekamo zimu. Dnevno nam je potrebno 1000 HRK da prehranimo naših 400 životinja koje imamo na imanju. Što nam je činiti? Molimo Vas za savjet i pomoć. Životinje ne bi i ne možemo prodavati jer su i druga gospodarsva pogođena katastrofom pa nema interesa.

U klaonicu ih ne damo jer nam je trebalo 10 godina kako bi jelene i divlje svinje pripitomili.
To su naši ljubimci koji se odazivaju na ime, koji nam jedu iz ruke  i sa kojima provodimo sve ove teške trenutke krize.

Nada je zadnja koja nas napušta. Vjerujemo u ljude i zato Vas molimo za savjet i pomoć.
Ako niste u mogućnosti da nas materijalno podržite molimo Vas da ovaj mail proslijedite svim svojim poznanicima,  na adrese za koje mislite da bi nam bile od pomoći.

Vas molimo da nam se javljate sa idejama i savjetima te da nas uskoro posjetite kako bi se uvjerili u humanost i kreativnost našega projekta.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na pažnji, pomoći i vremenu kojeg Ste nam posvetili.

Aleksandar  Grgić: 00385 91 5709333,
Suzana Grgić: 00385 91 4709333

Ambient park d.o.o.
Budenec
Dominićev odvojak 6
Sesvete
10360 ZAGREB

www.ambientpark.hr     
e-mail: 
info@ambientpark.com

DONACIJSKI  RAČUN:
Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8123600001500343405
SWIFT BIC:  ZABAHR2X 
Donacijski račun otvoren po zakonu o obveznim odnosima i pravilniku o donacijama Narodne novine broj 35/2005, članak 479,  račun služi samo u svhe djelatnosti ZOO vrta za dobrobit životinja na Ambient park-u

O nama

Ambient Park je jedinstveni edukacijsko-degustacijski centar i kompleks smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu, koji se prostire na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

 Deutsch

Hier können Sie eine Broschüre über uns auf Deutsch downloaden (PDF).

Kontakti

Mobitel: ++385 91 5709333
Mobitel: ++385 91 4709333
Proizvodanj tel/fax: ++385 1 2046622
Knjigovodstvo Sina-Trade: ++385 1 2046986
E-mail: info@ambientpark.hr
Knjigovodstvo: sina.trade@zg.t-com.hr

Tvrtka

Registrirane djelatnosti:
poljoprivreda, trgovina, usluge i rekreacija
OIB: 11629135546
MB:01656813
Mljekara i sirana
Odobreni objekt HR-2863-EU

Adresa

logo
Ambient Park d.o.o.
Dominićev odvojak 6, Budenec
10360 Sesvete
Hrvatska

Predbilježite se


Pokrovitelji

Mesnica DonVito