Postanite pokrovitelj !

Donirajte hranu za životinje (kukuruz, zob, ječam, žitarice, sijeno), izgradite novu nastrešnicu za sijeno, ili nas financijski podržite donacijom. Malo lane ili magarče mogu postati vaše četveronožno kumče, možete mu dati ime i usvojiti ga. Na našoj farmi uvijek ima prinova. Nedavno nam se magarica opulila a i dvije košute su dobile mlade ! Podržite životinje i osigurajte rast ove životom ispunjene oaze mira i zdravlja nadomak Zagreba. Želimo vam omogućiti da i kada niste tu, putem interneta i web-kamera pratite život i razvoj životinja čiji ste pokrovitelj.

Slobodno nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom i rado ćemo vam pojasniti sve detalje vezane uz mogućnost pokroviteljstva.

Unaprijed zahvaljujemo !

Vrste pokrovitelja

Objavljeno: 3.8.2014..

Platinasti pokrovitelj

Postanite platinasti pokrovitelj za iznos od 20.000 Kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, dva kumčeta (davanje imena dvjema životinjama koje će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i pet (5) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom, platinastu zahvalnicu - priznanicu i na svim ključnim mjestima objaviti će se i upisati ime pokrovitelja.

Zlatni pokrovitelj

Postanite zlatni pokrovitelj za iznos od 10.000 Kn.  Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere, jedno kumče (odabir imena životinji koja će nositi pločicu zahvalnosti sa imenom pokrovitelja). Dobijate i dva (2) dana boravka u najvećem apartmanu sa wellnes tretmanom - kupka od sirutke, zlatna zahvalnica - priznanica.

Srebrni pokrovitelj

Postanite srebrni pokrovitelj za iznos od 5.000 kn. Dobijate mogućnost neograničnog praćenja životinja online putem web-kamere i srebrnu priznanica -zahvalnicu.

 

Brončani pokrovitelj

Postanite brončani pokrovitelj za 1.000 Kn. Dobijate 10 sati mjesečno  praćenja životinja online putem web-kamere i brončanu priznanicu -zahvalnicu.  

 

Svi će pokrovitelji biti evidentirani i informirani o događanjima u Ambient parku i imati će besplatne ulaznice za sva naredna događanja !

Napomena: priznanicu je moguće prikazati kao troškove i odbiti od poreza na dobit. 

Donacijski račun

Ambient park d.o.o.
Budenec, Dominićev odvojak 6
HR-10 360 SESVETE

Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8123600001500343405
SWIFT BIC:  ZABAHR2X 

Donacijski račun otvoren po zakonu o obveznim odnosima i pravilniku o donacijama Narodne novine broj 35/2005, članak 479, a račun služi samo u svhe djelatnosti ZOO vrta za dobrobit životinja na Ambient park-u.

O nama

Ambient Park je jedinstveni edukacijsko-degustacijski centar i kompleks smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu, koji se prostire na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

 Deutsch

Hier können Sie eine Broschüre über uns auf Deutsch downloaden (PDF).

Kontakti

Mobitel: ++385 91 5709333
Mobitel: ++385 91 4709333
Proizvodanj tel/fax: ++385 1 2046622
Knjigovodstvo Sina-Trade: ++385 1 2046986
E-mail: info@ambientpark.hr
Knjigovodstvo: sina.trade@zg.t-com.hr

Tvrtka

Registrirane djelatnosti:
poljoprivreda, trgovina, usluge i rekreacija
OIB: 11629135546
MB:01656813
Mljekara i sirana
Odobreni objekt HR-2863-EU

Adresa

logo
Ambient Park d.o.o.
Dominićev odvojak 6, Budenec
10360 Sesvete
Hrvatska

Predbilježite se


Pokrovitelji

Mesnica DonVito